Home > 1.WorldSelfTraveler BLOG, Dubai > Rezervarea biletului de avion – Emirates Airline

Rezervarea biletului de avion – Emirates Airline

Au trecut deja  30 de zile de cand tot urmaresc site-urile liniilor aeriene si agentiilor de turism in asteptarea unei oferte bune pentru vacanta noastra.

Au trecut 2-3 oferte la liniile aeriene in timpul acesta , una mai buna decat alta. Si in sfarsit a aparut oferta la Emirates pentru Istanbul- Dubai  278 euro daca rezervi biletul intre 17-19 ianuarie. Zis si facut!  Am  cumparat 2 bilete pentru perioada 1-28 martie 2012.

Acest prim pas fiind facut maine voi trece la aplicarea on-line pentru viza pe site-ul Emirates. Am vazut deja costa 57 euro si o elibereaza in 4 zile lucratoare. Pot sa aplic pentru viza cu maxim 58 de zile  si minim 4 zile lucratoare inaintea plecarii. Eu ma incadrez pe la mijloc asa ca nu e graba.

In prealabil am verificat si preturile la agentia Emirates in Romania- World Travel (WT) cu sediul in Bucuresti. Daca rezervi biletul de avion prin agentia WordTravel, se adauga la pretul afisat pe site-ul Emirates, un comision de 35 de euro. Pentru obtinerea vizei se plateste 75 de euro in cazul in care cumperi biletul cu Emirates prin agentie. Daca rezervi biletul prin alte surse si apelezi la agentia WT doar pentru viza, aceasta costa 95 euro.

Per total la 2 bilete de avion si 2 vize  vom plati cu 100 euro mai putin rezervand pe site-ul Emirates decat prin agentia WT.

Bineinteles ca exista dezavantajul ca trebuie sa iti bati tu capul cu completarea  formularelor de pe site, plata online  si  daca nu ai mai facut asta este putin cam greu. Dar toate au un inceput.

Pentru ca am timp la dispozitie  prefer sa ma ocup eu de rezervari si sa salvez niste bani. (despre aplicarea la viza pe site-ul Emirates

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: